Transferhulpmiddelen

24/7 bereikbaar

Snelle levering

De laagste prijs

Waarom transferhulpmiddelen?

Een transfer is een veilige verplaatsing van een person van de ene plaats of oppervlak naar een andere. En een gelegenheid om een persoon te trainen een onafhankelijke functie te vergroten. In beide gevallen moet de zorgverlener de meest efficiënte en veilige methode kiezen. Pure menskracht is meestal niet de meest efficiënte en veiligste methode. Het gebruik van een manueel transfer product of en patiëntenlift is in de meeste gevallen efficiënter en veiliger voor zowel de patiënt of cliënt en de zorgverlener.

Maar het is ook niet de bedoeling een te zwaar middel in te zetten. Als iemand moeite heeft met zelfstandig opstaan, zijn er nog vele tussenstappen te zetten, voor een passieve lift ingezet dient te worden.

Manuele transferhulpmiddelen?

 In sommige situaties kan een manuele transfer veilig uitgevoerd worden, maar zorgt het gebruik van manuele transferhulpmiddelen zoals glijlakens, transfermatten, glijborden, draaiplaten en -kussens en zit tot staan hulpmiddelen, dat een transfer met minder inspanning uitgevoerd kan worden.

Deze producten kunnen o.a. helpen met draaien en bewegen van personen in bed, het positioneren van een persoon in een stoel of rolstoel, verplaatsen van een patiënt tussen 2 bedden of van bed naar douchebrancard, een zittende persoon verplaatsen naar een stoel, bed, rolstoel of toilet, een zittende persoon hepen tot staan te komen en terug.

sta-op hulpen en liften

Voor mensen die

 • een beperkte sta-functie hebben
 • niet zelfstandig op kunnen staan of kunnen gaan zitten
 • niet zelfstandig van rolstoel naar bed of toilet en terug kunnen verplaatsen, zelfs niet met behulp van een manueel transferhulpmiddel
 • zwaarder zijn dan 25kg

De persoon moet een stabiele romp hebben (een beetje kunnen zitten), op minimaal één been kunnen steunen en geen problemen hebben met het schoudergewricht (pijn, dreigende luxatie, etc.), begrijpen wat er van hem/haar verwacht wordt en dat ook doen. Als hieraan niet voldaan wordt zal er voor een passieve lift gekozen moeten worden.

 

Bel direct +31854899400

Wij helpen u met het vinden van uw transferhulpmiddelen.  U kunt sommige  producten ook huren.

Laagdrempelig, flexibel, snel en heel betaalbaar. Helpen bij het oplossen van problemen zit in onze natuur. En liever vandaag dan morgen.

Jos Janssen en Joel Ruiz

Passieve tilliften

Voor mensen die

 • geen of een zeer beperkte stafunctie hebben
 • niet in staat zijn om zonder gewichtsontlastende hulp op te staan of weer te gaan zitten
 • niet in staat zijn om zelfstandig, eventueel met gebruik van een glijplank of zwenkbare papegaai, van (rol)stoel naar bed of toilet over te schuiven
 • zwaarder wegen dan 25 kg
 • of energetisch zeer beperkt zijn.

Er zijn hele eenvoudige liften met een balansjuk en passieve lift met een elektrisch kanteljuk en elektrische spreiding van de poten. Daarnaast zijn er passieve tilliften die zeer geschikt zijn voor  gebruik op locatie of vakantie. 

In de spotlight:

De Molift Smart 150 is zo compact, licht en flexibel, dat deze passieve tillift met recht de beste reislift genoemd kan worden. Klein, licht en gebruiksvriendelijk, maar wel geschikt voor personen tot 150kg. Nu ook te koop bij We Connect.

Lees verder  …

Transportstoelen

 

Voor mensen die slecht ter been zijn en te gast zijn, wordt vaak een transportstoel ingezet in ziekenhuizen, dierentuinen en grote winkels. Er zijn grote verschillen in comfort en duurzaamheid. Ook een gewone rolstoel met kleine wieltjes wordt ingezet als transportstoel. 

Voor het vervoeren van patiënten of clienten van de ene afdeling naar de andere, wordt ook gebruik gemaakt van transferstoelen. Deze stolen zijn luxer uitgevoerd en kunnen versteld worden voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Sommige transferstoelen kunnen zelfs in hoogte ingesteld worden. Andere  typen kunnen ook platgelegd tot een stretcher of operatietafel. 

Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u graag huren?

Bij Conec Care huurt u snel, flexibel en betaalbaar uw tillift.

Samenvattend:

 • U kunt ons altijd bellen, ook buiten kantooruren
 • Wij leveren snel, ook in het weekend
 • Huurtermijn per maand of deel daar van
 • verlengen per maand of week
 • bijzondere verzoeken op aanvraag
Bereken hier uw installatiekosten bij huur van  een tillift: var lat=51.988272; var lon=5.840979; Klik hier voor meer uitgebreide informatie over bezorgen en installatie.

Mobiele passieve lift Basis

De AKS Clino XL en Mini Foldy zijn een eenvoudige mobiele passieve tillift dien precies doen wat ze moeten doen en verder niets. Eenvoudig maar doeltreffend!  Huurprijs €150 per maand.

Passieve tillift Urban

De Scaleo Poweo Urban is een prachtige, zeer mobiele en gebruiksvriendelijke tillift. Geen Smart, maar deze reislift is dan ook aanzienlijk goedkoper  €200 per maand

Mobiele actieve lift

De AKS Dualo is op te bouwen als aktieve en als passieve lift. De basislift kan eenvoudig ingeklapt worden en de actieve of passieve delen apart in een weekendtas. Huurprijs vanaf €175 per maand

Molift Quick Raiser 2

De Molift Quick Raiser 2 wordt geroemd om haar comfortabele transferbeweging die meer natuurlijk is dan de meeste alternatieven op de markt. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Molift Smart 150

Nieuw in ons huurassortiment en uniek in Europa. De meest gerenommeerde reislift nu ook te huur, inclusief tas of koffer. Slechts 26kg, uiterst compact en daarmee ook hel geschikt voor cruise of vliegen. €200 per WEEK.

Tillift elektrisch kanteljuk

De Scaleo Poweo 200 met electrisch kanteljuk, een licht te bedienen krachtpatser.. Zeer comfortabel voor client en zorgverlener. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg