Bezorging en installatie

Producten uit de webshop die eenvoudig bezorgd kunnen worden, worden verstuurd met een koerier. Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij zijn daarbij echter afhankelijk van derden. Niet alle producten zijn in ons eigen magazijn op voorraad; deze producten worden rechtstreeks door onze leverancier naar u verzonden.  Uiteraard laten we u weten hoe snel uw bestelling geleverd wordt.

Kleine producten als de accessoires voor Atto en zuurstoftherapie met een totaalprijs onder de €75 worden verzonden met een orderkosten van €7,50. Indien deze accessoires een totaalprijs van meer dan €75 hebben, is de verzending alsnog gratis. Overige producten worden altijd gratis verzonden.

Wij bezorgen en installeren in principe alle bedden die wij verhuren of verkopen. Afhalen is niet mogelijk; wij willen zeker weten dat het bed goed geïnstalleerd is. Een lift kan alleen verzonden worden als duidelijk is dat de ontvanger in staat is te installeren en bedienen. Koopt u bij ons een bed of lift, dan wordt deze gratis bij u bezorgd en zo nodig geïnstalleerd in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Dat is al een korting tot € 125! Bezorg- en installatiekosten voor de Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen en het buitenland zijn op aanvraag. 

Transport bij huur

Wij vragen een eenmalige vergoeding voor installatie bij verhuur van een bed of lift; deze vergoeding is € 75 voor een 90×200/220cm bed of tillift. Daarvoor installeren wij het bed of tillift op de door u gewenste lokatie binnen onze eigen regio. Huurt u meerdere bedden en/of tilliften, dan is de prijs op aanvraag. Overige producten zie onderaan.

ecofit-op-transport

Voor de installaties waarvoor we wat verder moeten reizen, vragen wij een eenmalige toeslag voor het bezorgen en ophalen van het gehuurde. Deze toeslag is afhankelijk van de afstand. De afstand wordt berekend op basis van een enkele reis vanaf Oosterbeek, gerekend via de snelste route van Google maps (zie de kaart hiernaast voor de regiobepaling).

Voor het eerste 90×200/220cm bed of tillift is de totale vergoeding als volgt:

  • Regio 1: € 75
  • Regio 2: € 100
  • Regio 3: € 125
  • Buiten Nederland, Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden op aanvraag
  • Meerdere bedden of tilliften op aanvraag

Overige producten:

  • bedverlenging naleveren en installeren €75, €100 of €125
  • extra sling of ander type/maat naleveren €15 (koerier)
  • 120x220cm bed €150 voor regio 1. €175 voor regio 2, €200 voor regio 3
  • draagbare zuurstofconcentrator €50 (koerier heen en terug). NB: dit is kostbare apparatuur die u niet op eigen initiatief mag terugzenden. Wij maken gebruik van een speciaal verzekerde dienst. 

Bepaal hier uw bezorgregio wanneer u huurt:

NB: Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen en buitenland altijd op aanvraag. Bel ons! Vermelde prijs is voor 1 90×200/220cm bed of tillift. U betaalt  deze vergoeding voor 2 retour ritten, installatie en demontage.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg