fbpx

Bezorging en installatie

bij koop

Producten uit de webshop die eenvoudig bezorgd kunnen worden, worden verstuurd met een koerier. Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij zijn daarbij echter afhankelijk van derden. Niet alle producten zijn in ons eigen magazijn op voorraad; deze producten worden rechtstreeks door onze leverancier naar u verzonden.  Uiteraard laten we u weten hoe snel uw bestelling geleverd wordt.

Kleine producten als de accessoires voor Atto en zuurstoftherapie met een totaalprijs onder de €75 worden verzonden met een orderkosten van €7,50. Indien deze accessoires een totaalprijs van meer dan €75 hebben, is de verzending alsnog gratis. Overige producten worden altijd gratis verzonden.

Wij bezorgen en installeren in principe alle bedden die wij verhuren of verkopen. Afhalen is niet mogelijk; wij willen zeker weten dat het bed goed geïnstalleerd is. Een lift kan alleen verzonden worden als duidelijk is dat de ontvanger in staat is te installeren en bedienen. Koopt u bij ons een bed of lift, dan wordt deze gratis bij u bezorgd en zo nodig geïnstalleerd in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Dat is al een korting tot € 125! Bezorg- en installatiekosten voor de Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen en het buitenland zijn op aanvraag. 

bij huur

  • Bij huur reken we altijd transportkosten en mogelijk ook installatiekosten.
  • De exacte kosten zijn afhankelijk van het product en de bestemming en het bedrag is eenmalig voor heen en terug.
  • Elke productgroep heeft haar eigen voorwaarden en deze staan vermeld bij de informatie over het huren van het betreffende product.
  • Sommige producten kunnen ook afgehaald worden (en teruggebracht). Ook in dergelijke gevallen is het mogelijk dat we een vergoeding in rekening brengen voor voorbereidingshandelingen.
×