Bezorging en installatie

bij koop

Producten uit de webshop die eenvoudig bezorgd kunnen worden, worden verstuurd met een koerier. Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Wij zijn daarbij echter afhankelijk van derden. Niet alle producten zijn in ons eigen magazijn op voorraad; deze producten worden rechtstreeks door onze leverancier naar u verzonden.  Uiteraard laten we u weten hoe snel uw bestelling geleverd wordt.

Kleine producten als de accessoires voor Atto en zuurstoftherapie met een totaalprijs onder de €75 worden verzonden met een orderkosten van €7,50. Indien deze accessoires een totaalprijs van meer dan €75 hebben, is de verzending alsnog gratis. Overige producten worden altijd gratis verzonden.

Wij bezorgen en installeren in principe alle bedden die wij verhuren of verkopen. Afhalen is niet mogelijk; wij willen zeker weten dat het bed goed geïnstalleerd is. Een lift kan alleen verzonden worden als duidelijk is dat de ontvanger in staat is te installeren en bedienen. Koopt u bij ons een bed of lift, dan wordt deze gratis bij u bezorgd en zo nodig geïnstalleerd in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Dat is al een korting tot € 125! Bezorg- en installatiekosten voor de Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen en het buitenland zijn op aanvraag. 

bij huur

  • Bij huur reken we altijd transportkosten en mogelijk ook installatiekosten.
  • De exacte kosten zijn afhankelijk van het product en de bestemming en het bedrag is eenmalig voor heen en terug.
  • Elke productgroep heeft haar eigen voorwaarden en deze staan vermeld bij de informatie over het huren van het betreffende product.
  • Sommige producten kunnen ook afgehaald worden (en teruggebracht). Ook in dergelijke gevallen is het mogelijk dat we een vergoeding in rekening brengen voor voorbereidingshandelingen.
×