fbpx

passieve tilliften

voor consument en professional

Een passieve tillift biedt uitkomst voor patiënten die niet zelfstandig overeind kunnen komen vanuit een zit-of lighouding. Zoals de term ‘passief’ al zegt hoeft de patiënt niets te doen. Doordat de lift verrijdbaar is kan de verzorger de patiënt gemakkelijk verplaatsen. Bijvoorbeeld van en naar het bed, rolstoel of toilet.

De-beste-passieve-tilliften

verkoop en verhuur van passieve tilliften

voor consument en professional

united-care-passieve-tillift

United Care

Het topsegment in ons assortiment transferhulpmiddelen. De Wendy is de professionele roterende passieve tillift. Wenst u een transerende tillift, dan is de Quinty het meest geschikt. Voor de thuiszorg is de Tilly beschikbaar. Stuk voor stuk topliften die u jarenlang probleemloos van dienst zullen zijn. 

AKS-passieve-tillift

AKS

AKS is marktleider in de Duitse thuiszorg en de liften van AKS bieden een geweldige prijs- kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn ze inklapbaar voor eenvoudige opslag of gebruik op locatie. Wij adviseren de liften van AKS vooral bij minder complexe transferbehoeften. Zo hebben wij in ons assortiment de AKS Clino XL, de AKS Foldy en de AKS Dualo XL.

Molift-passieve-tillift

Molift

Molift heeft een interessant programma passieve tilliften voor thuis en de professionele omgeving.  Het is mogelijk een lift te vinden tot een capaciteit van 300kg!  En dat met een eigen gewicht van minder dan 40kg. In ons assortiment tilliften hebben we de Molift Smart 150, de Molift Mover 180 en de Molift Mover 300. Een elektrisch kanteljuk is op deze tilliften niet mogelijk.

De passieve tillift, een betrouwbare krachtpatser!

Als u op zoek bent naar een geschikte passieve tillift voor instelling of thuis, heeft u veel te veel opties om uit te kiezen. Dat maakt uw zoektocht erg lastig. Conec Care heeft alvast een selectie voor u gemaakt en biedt u de beste opties. 

In het topsegment leveren wij de producten van United Care. Een hoge initiële investering, maar gegarandeerd een probleemarm product voor vele jaren. Een gebruiksduur van 15 jaar of meer is geen uitzondering. Als u de voorkeur heeft voor een wat lagere initiële investering, dan zijn de producten van Molift een prima alternatief.

Conec Care denkt graag met u mee en samen kijken we wat uw beste optie is. Dat is voor iedereen weer net even anders. En uiteraard kunnen we u volledig ontzorgen met onderhoud en keuring.

het-gebruik-van-een-passieve-tillift

Tillift met elektrisch kanteljuk?

In Nederland wordt veel gevraagd naar tilliften met een elektrisch kanteljuk. Conec Care heeft de voorkeur voor het elektrisch kanteljuk van United Care.

Het grote voordeel van een tillift die is uitgevoerd met een elektrisch kanteljuk  is dat de zorgverlener in staat is de patient heel precies te positioneren zonder gebruik van spierkracht. Vaak is de keuze voor een elektrisch kanteljuk dan ook ingegeven door zorg voor de zorgverlener. Daarmee is het niet minder waardevol voor patiënten, met name voor hen die weinig rompstabiliteit hebben. Het geeft een groot gevoel van veiligheid en comfort.

Natuurlijk is een elektrisch kanteljuk van invloed op de complete investring. Enerzijds vanwege de prijs van dit juk, maar ook omdat de hele lift meestal zwaarder is uitgevoerd.

Voordelige-passieve-tillift

Voordelige passieve tillift

Als uw budget beperkt is en degelijkheid en eenvoud zijn belangrijker dan luxe, dan is de AKS passieve tillift zeker een goede optie voor u. Wij kiezen dan het liefste voor de XL varianten, vanwege de betere elektronica (Linak) en de verbeterde wielen. Eenvoudig en doeltreffend!

Tilliften-voor-zware-mensen

De Molift Mover 300 kan niet alleen tot maximaal 300kg heffen, maar kan ook uitgerust worden met armsteunen voor looptraining.

Tilliften voor obese transfers

Het tillen van Obese Patiënten vraagt om de selectie speciale tilliften en tilbanden. In de meeste gevallen kunt u uit de voeten met een lift die 180kg kan heffen, maar u moet er altijd rekening mee houden dat iemand zwaarder is dan dat. United Care kan tot 230kg heffen, Molift heeft een optie tot 300kg. Als u uitkijkt naar een lift voor dergelijk zware personen, neem dan contact op, we denken graag met u mee.

In dit segment is het belangrijk dat de constructie zo is, dat ondanks het hoge gewicht de lift soepel kan manoeuvreren. Denk ook aan een elektrische spreiding van de poten en indien mogelijk een elektrisch kanteljuk voor goed positioneren. Het voorkomen van gezondheidsproblemen van zorgverleners is bij deze doelgroep extra aan de orde. Alleen de capaciteit van de lift is uiteindelijk niet het belangrijkste aspect van een goede keuze.