Wat klanten vinden van onze dienstverlening

Wat klanten vinden van onze dienstverlening

Wilt u een eigen ervaring doorgeven? Vul dan ons feedback-formulier in.

Carla

Geweldige service, besteld, en de volgende dag in huis. Enorm tevreden, en het contact met de medewerkers van Weconnect verliep heel prettig. Goede adviezen kreeg ik.

Telly noutsis

Mijn ervaringenmet WE CONNECT is goed.
Peersoonlijke aandacht, direct antwoorden op vragen en een goede service

N. v Soest

Mijn vader kan slecht lopen, en wilde Atto uitproberen om evt.te huren/kopen voor vakantie. Binnen 1 dag kon hij de Atto thuis uitproberen. Het is een fantastische scootmobiel. Geweldige service,een aanrader!

Marian Peters

Op zoek naar een opvouwbaar scootmobiel zijn wij uitgekomen bij We Connect.
Na een mail gestuurd te hebben met het verzoek om meer info te krijgen over de ATTO kregen me meteen contact met Jos, dit was erg vriendelijk en persoonlijk.
We Connect denkt met je mee en mag je de ATTO ook nog komen uitproberen bij Jos thuis.
Super geregeld en ophalen en terugbrengen gaat in goed overleg.

Ons is het contact met We Connect en het gebruik van de ATTO super goed bevallen.
Echt een aanrader.

Marta

Super snel geregeld,netjes afgehandeld.Heel goede ervaring

Cornelissens

Op Koningsdag bereikbaar en ook nog eens bereid aan alle kanten mee te denken om ontslag uit ziekenhuis te bespoedigen. Moeite doen voor een nog onbekende klant, ik was echt heel aangenaam verrast nu eens geen bureaucratie aan te treffen maar een bedrijf met hart voor de zaak. Dank!

Mario Lobensteijn

Een eerste zeer prettige ontmoeting vond plaats in een hotel bij Utrecht.
De Atto werd gedemonstreerd waar alle tijd voor werd uitgetrokken. Alles werd keurig uitgelegd waarna ik een testrit kon maken en zelf ook het in uit klappen kon proberen. Ook een testrit buiten gemaakt en gekeken hoe ik hem met mijn beperkte lichamelijke mogelijkheden in de auto kon krijgen. Na deze ontmoeting gaf ik aan mij nog verder te oriënteren. Na 2 weken werd ik benaderd waarna er met volle interesse werd geluisterd wat ik zoal in de tussentijd had bekeken. Ook werd er aangeboden eventueel een demo Atto een tijd uit te proberen wat natuurlijk een super service is. Ook werd er aangegeven mocht ik tot aankoop overgaan er altijd bij problemen werd gezorgd deze zo snel mogelijk op te lossen. Desnoods een vervangend model tijdelijk te gebruiken. Al met al een top bedrijf.

Ineke Beekman

Wat een geweldige service zo snel en een mooi bed! Dank hiervoor.

Marjo Wilkeshuis

Ik wil je hierbij laten weten wat mijn ervaringen met de ATTO inklapbare scootmobiel zijn.
Ik vind hem een geweldige aanwinst voor mijn loopbeperking. Rijdt fijn, stuurt prima
(kleine draaicirkel), accu laadt snel op , aandrijving is uitstekend,

Daarnaast is het ontwerp schitterend, stijlvol en elegant en ik krijg dan ook veel
complimenten van allerlei mensen.

Kortom zeer tevreden met de ATTO.

Albert Vissers

zeer goede service

de Noord

Uitstekend, alles netjes en snel geregeld.

Spoor

Zeer proffesioneel en behulpzaam. 'S ochtends gebeld voor een hoog/laag bed op ons vakantieadres en 's middags al geleverd door zeer vriendelijke en kundige medewerker. Ook is het bed keurig opgehaald op de afgesproken dag en tijd.

Tom jongen

Fantastische service

Richard K.

Zeer goed; het bed werd gebracht, opgebouwd en weer opgehaald. Uitstekende kwaliteit en we hebben er veel profijt van gehad. Zeker een aanrader!

Mw. Capel

De medewerkers van We Connect zijn heel erg vriendelijk en klantgericht. Ze luisteren goed naar de vraag van de klant en staan u netjes te woord.

Mj van Dulst

Zeer goede en snelle Service doen er alles aan om het bed zo snel mogelijk te plaatsen

Minke Boer

Goed en snel geholpen.

Hielco Spruijt

Super service! We hadden plotseling met spoed een hoog-laag bed nodig voor mijn moeder in Delft. Rond 17.00 uur gebeld. Binnen 10 minuten was het geregeld en dezelfde avond stond het bed er al.

Team van We Connect: Heel hartelijk dank voor de uitstekende en snelle service!

J. van Puijenbroek

Goede snelle service. Ik had een ziekenhuisbed nodig voor mijn vader. Ik heb savonds gebeld en werd de volgende dag al bezorgd. Zeker geen ziekenhuisbed qua uitstraling.

Robert

These guys made the impossible things possible!
Very friendly and caring guys on phone.

We needed a charging adapter urgently, so they found a dutch customer near our hotel, who were able to borrow hers to us.
And all this at the otherside of the netherlands from their view. On a friday!
We are so grateful

Greetings from germany

Anjo Verstraten

vriendelijke mensen aan de telefoon, bellen je ook terug als het nodig is. de lift voldoet prima, klein, compact, maar stevig.

Van Weverwijk

De no nonsens, de rustige en duidelijke uitleg, de service van zelfs op zaterdag bezorgen en de feedback na plaatsing is door ons zeer gewaardeerd.

Het geleverde bed is boven verwachting keurig, werkt prima en heeft een schoon matras.

Als je op bent zoek naar een tijdelijke of definitieve oplossing voor hoog-laag slapen zou ik zeker voor We Connect kiezen.

Mechtild

Nadat ik 's avonds via de website een bed had aangevraagd werd direct dezelfde avond nog contact opgenomen en werd het bed geheel volgens afspraak geleverd en enkele weken later weer op verzoek opgehaald. Prima service, mooi bed, goede prijs/kwaliteitverhouding en discrete medewerker. Zeker aan te raden!

Ria Beuger

Wat een service. speciaal bed en matras met speciale afmetingen voor mij als zwaargewicht werden binnen een week geleverd.
Kreeg tijdens informatie onverwachts een hartaanval. Beide heren hebben er alles aan gedaan om mij gerust te stellen over de levering en ook de plaatsing. We hoefden zelf niets te doen.
Bed slaapt prima. En wat een prijsverschil met andere leveranciers. Betaling kon thuis via de computer bij levering. Dus geen aanbetaling.

Joel Jos en vrouw van Jos BEDANKT!

Celine Philippe

Met het idee om een passieve tillift te kunnen hebben voor bijvoorbeeld vakanties zijn we gekomen op de website van het bedrijf We Connect.
Vol enthousiasme namen we contact op. Jos Janssen, de erg vriendelijke en behulpzame man, zorgde ervoor dat de lift bij ons thuis zou worden geleverd en meneer Janssen zou ons de werking van de tillift uit leggen. Op een begrijpelijke en rustige manier vertelde Jos alles over de werking en mogelijkheden van de lift. Echt top! Wat een service. De opvouwbare passieve tillift is erg praktisch en een heel goed alternatief, als er op plaats van bestemming geen mogelijkheid is om een lift te huren.

Sandra

Mijn vraag naar een bepaald product wat ik wilde huren voor 6 weken (batterij zuurstofconcentrator Oxygen one) was geen enkel probleem. Mijn vragen hierover werden direct beantwoord telefonisch en/of mailcontact. Heel vriendelijk en servicegericht bedrijf die ik onder mijn favorieten heb geslagen.

Zin

Het contact met de medewerkers van Weconnect verliep heel prettig. Blij verrast door de flexibele opstelling van de medewerkers wat betreft de levering en het ophalen van het hoog-laagbed. Het bed zelf was heel fijn - comfortabel matras en uitgebreide mogeilijkheden - en paste door de vormgeving mooi in onze woonkamer.

Fam. de Geus

Wij zijn zeer tevreden geweest over het Hoog/Laag bed dat ik tijdens mijn ziekte van u heb gehuurd.
Afspraken via telefoon zijn correct afgehandeld, alsmede het administratieve gedeelte.
Een vriendelijk behandeling zowel bij het brengen als retour ophalen.
Mijn vrouw vond het matras zelfs beter dan in het ziekenhuis.
Hiervoor onze hartelijke dank,

Vivian Tjon A Loi, Pameijer

Bedankt voor jullie goede en snelle service jullie zijn werkelijk geloof ik de enige die in het weekeind leveren. Erg goede service!!!!!

Guurtje Strooper

Snelle levering en zeer goede service van de verhuur.

Het bed paste in eerste instantie niet in de daarvoor bestemde plaats.
het bed werd zonder gemor en extra kosten geplaatst. Daar word ik vrolijk van.

Daarnaast bij koop goed en gedegen advies.
Ik slaap elke dag als een roosje op het zeer fijne bed.

Boris Markovic

I am very satisfied with your service. This is my first time I am in need for the bed but I am very satisfied with service. The amount of money I spent was a good value. The bed was comfortable,

Jolijn Mostert

We connect is een bedrijf dat mijn hoog-laag bed snel geleverd heeft met een topservice! Ik kan niet anders zeggen. Zijn bereid om met de klant mee te denken en oplossingen te zoeken. Als ik ooit weer een bed nodig heb weet ik jullie te vinden! Ik zal dit bedrijf zeker aanraden!

Gwendoline Keesmaat

Wij zijn overgegaan op deze tillift omdat deze qua prijs veel aantrekkelijker is en niet onderdoet voor de mogelijkheden ten aanzien van duurdere til-liften. De tillift is licht en simpel in gebruik. Er zat een goede beschrijving bij. Tillift snel geleverd. Deze lift is gebruikt voor een oude, maar kleine mw en voor de mat hebben we getwijfeld tussen maat S of M. Beide geprobeerd en de service daarin was snel en vriendelijk.

Christiane Neemann
Hamburg/Germany

We Connect convinced me with a very reliable, competent and friendly service. My eMails were answered almost as soon as I had sent them and so I felt right from the beginning that I could completely rely on We Connect. They really seem to understand what their customers need - even across borders. That makes the difference and ensures their high-quality service! I can fully recommend We Connect and will choose them again!

C.G. Tamis-van Zelm

Goede service. Binnen één dag geplaatst. Mooi bed, bedrijf verdient aanbeveling!

Josta van der Feijst

Ik ben erg tevreden over de huur van het verstelbare bed.
De dag na de aanvraag had ik het bed al in bezit, erg snel dus.
Ook de kosten vallen mee.
Na een telefoontje was het bed ook weer spoedig opgehaald.
Een erg tevreden klant dus.

Harrie Daniels

Mijn ervaring met jullie is top het was een zeer comfortabel bed en de service vanuit jullie is super.
Jij en joel waren heel vriendelijk en het meedenken omtrent verlengen van het bed is me zeer goed bevallen.
Indien ik nog een keer een bed moet hebben voor wat voor reden dan ook zijn jullie de eerste die ik bel.
Ik dank jullie voor de uitstekende service en wellicht tot in de toekomst.

Marleen de Boer

Mijn zoon was met spoed geopereerd na een ernstig ongeval. Iedereen had de schrik in de benen maar hij mocht gelukkig na zijn operatie alweer snel naar huis, wel op voorwaarde dat hij op een hoog/laagbed verzorgd kon worden en dat zijn been in de goede ruststand gezet kon worden met de instellingen van het hoog/laagbed. Helaas kon de reguliere thuiszorg het bed pas na 2 dagen leveren en ook de andere verhuurorganisaties konden pas binnen 3-5 werkdagen leveren. Mijn zoon wilde uiteraard zo snel mogelijk naar huis. 1 telefoontje en het bed werd al binnen een paar uur geregeld en mijn zoon kon meteen mee naar huis. We betalen de verhuur van het bed liever zelf dan dat we moeten wachten totdat het bed geleverd wordt. De kosten zijn acceptabel en de kwaliteit van het bed is perfect. Ook is de service zeer klantvriendelijk.

Suze van den Heuvel

Op donderdagmiddag zocht mijn dochter naar een bed voor mij op internet, omdat ik 4 ribben en mijn schouder had gebroken en ik de volgende dag ontslagen zou worden uit het ziekenhuis. Op donderdagavond werd het bed al geplaatst en ik kon vrijdags direct van het bed gebruikmaken. Prima bed, ziet er ook nog eens mooi uit. Klasse. Goede service. Aanrader!

Aliek van den Berg

Geweldig!!
Vrijdag bellen we, en zaterdag komen jullie het bed plaatsen in Rotterdam.
Onze dierbare -erg zieke vriend- komt doodmoe uit het vliegtuig aan en kan meteen in een heerlijk, goed verstelbare bed, gaan liggen.
Veel dank en waardering!

Paul van der Sande

Uitzonderlijke snelle levering, s-avonds om 18.00u gebeld en binnen 4uur was het hoog-laag bed er al. Zeer tevreden over de service.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg