Voel je zelfverzekerd

Hoe zit het met verzekering en pechhulp?
Zelfverzekerdheid

ATTO is een betrouwbare scootmobiel. Ontwikkeld en geproduceerd met duurzaamheid in gedachte. Een motor zonder borstels, de beste componenten die speciaal voor ATTO ontworpen zijn. Tijdens het assembleren wordt elke individuele ATTO 4 keer getest voor dat hij verpakt wordt, inclusief een testrit met remtest, een trilparcours, een hellingproef en nog een remtest tijdens het afdalen van de helling. Na deze test worden alle ATTO’s grondig gereinigd en verpakt.

Je kunt er op vertrouwen dat ATTO voor vele jaren je ‘mobiliteitsmaatje’ zult zijn. Wij geloven dat het 7-10 jaar meegaat. De garantie is:

 • BEPERKTE GARANTIE VAN DRIE JAAR
  De structurele componenten, waaronder: chassis, stuurinrichting, zitting mechanisme, achterwielen extensies, lassen op volledige producten.
 • BEPERKTE GARANTIE VAN TWEE JAAR
  Alle elektronische onderdelen, waaronder controllers en accu-opladers. Onderhoud aan de controller of oplader moet door een erkende Moving Life dealer worden uitgevoerd. Elke poging om deze producten te openen of te ontmantelen doet de garantie voor deze producten vervallen.
 • BEPERKTE GARANTIE VAN EEN JAAR
  Aandrijving, waaronder: motor, voorvork, remmen en batterij. (Geleidelijke achteruitgang van accuprestaties als gevolg van het niet opvolgen van gebruiksinstructies zoals aangegeven in de handleiding of slijtage wegens intensief gebruik zijn niet gedekt.)
Verzekering

In Nederland is een aansprakelijkheidsverzekering voor een scootmobiel verplicht. Informatie op de website van de Rijksoverheid is er duidelijk over: “U heeft geen kenteken nodig voor een scootmobiel. Wel moet u een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid hebben. Een verzekerd voertuig heeft een verzekeringsplaatje aan de achterzijde.” Mensen met een opvouwbare scootmobiel hebben soms problemen met het bevestigen van het verzekeringsplaatje en kiezen er voor het plaatje bij zich te dragen en te tonen als daarom gevraagd wordt.

Er zijn veel opties u te verzekeren tegen aansprakelijkheid en de kosten zijn ongeveer tussen de €3 en €6 per maand.

Je zou ook kunnen overwegen om uw ATTO te verzekeren tegen diefstal, ongevallen en andere beschadigingen. Uw ATTO is een waardevol apparaat en de kosten van vervanging zijn aanzienlijk. Met deze dekking is ook aansprakelijkheid gedekt.

Opties in Nederland voor een volledige dekking zijn*:

 • Als lid van de ANWB kun je kiezen voor de “ANWB Scootmobiel verzekering“. Voor een volledige dekking betaald u €104 per jaar voor uw ATTO. En de ANWB geeft u momenteel ook nog een jaar pechhulp gratis bij aankoop van een verzekering.
 • Veel alternatieven zijn er beschikbaar met een jaarpremie van om en nabij €200
 • Diks” daarentegen heeft een verzekering met een volledige dekking voor €96 per jaar

* Deze opties en prijzen zijn tijdelijk. Controleer altijd de precieze voorwaarden en prijzen. We hebben geen inzicht in buitenlandse verzekeringsmogelijkheden en voorwaarden.

Pechhulp

Wij denken dat pechhulp niet nodig is voor uw ATTO. Uw grootste risico is dat u te lang met uw ATTO rijdt en zo de batterij leeg maakt. De lader meenemen op uw rit kan dit probleem oplossen. Maar in de bijzondere omstandigheid dat u een probleem heeft met ATTO dat wij niet eenvoudig telefonisch voor u kunnen oplossen, zijn er een paar opties in Nederland om u meer zelfverzekerd te voelen. 

Opties in Nederland zijn*:

 • Scootmobiel Hulpdienst” heeft een standaard hulppakket voor €7,95 per maand. Indien u een probleem heeft komen zij naar u toe en brengen u vanaf waar dan ook in Nederland weer thuis.
 • Scootmobiel pechhulp” heeft een vergelijkbare dienst voor €49,95 per jaar.
 • Wegenwacht Scootmobiel Service” van de ANWB is alleen voor leden en kost u €53 per jaar. De ANWB probeert bovendien uw technische probleem ook ter plekke op te lossen.

* Deze opties en prijzen zijn tijdelijk. Controleer altijd de precieze voorwaarden en prijzen. We hebben geen inzicht in buitenlandse pechhulp mogelijkheden en voorwaarden.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg