Professionele zorghulpmiddelen

24/7 bereikbaar

Snelle levering

De laagste prijs

Conec Care, ook voor professionals!

Een belangrijke doelstelling van Conec Care is het bieden van een alternatief. Een goed product voor een aantrekkelijke prijs, een ander product dan traditioneel in de markt aanwezig is. Wij zijn voortdurend actief op zoek naar producenten die hele goede producten maken voor een aantrekkelijke prijs. Een van de criteria daarbij is dat wij een goede relatie kunnen bouwen met de fabrikant, zodat we bij eventuele problemen snel een oplossing kunnen aandragen. Hoe groter het bedrijf, hoe lastiger dat wordt. En het liefst doen wij rechtstreeks zaken met de fabriek.

Maar soms bent u wel op zoek naar een alternatieve leverancier die eenvoudig benaderbaar is, net een paar stappen extra zet dan u gewend bent en vanuit een persoonlijk contact uw organisatie begeleid bij het implementeren van een nieuw assortiment hulpmiddelen. Maar passen de producten van bijvoorbeeld United Care beter bij uw organisatie. Dan is Conec Care de geschikte partij voor u. Wij hebben goede relaties met diverse fabrikanten en kunnen zeker ook een concurrerend voorstel doen voor deze producten. 

Wij zijn sterk in transferhulpmiddelen (manueel, actief en passief) bedden en anti-decubitus producten, hygiëne en weegapparatuur, ook voor obese cliënten. Daarnaast zijn we heel goed in zuurstofconcentratoren; wij zijn officieel dealer van de producten van Inogen.

Transferhulpmiddelen

Indien u als instelling transferhulpmiddelen aan wenst te schaffen, zijn er heel veel keuzes te maken. De belangrijkste factoren zijn budget, gewenste karakteristieken, onderhoud en service. Uiteraard is prijs een belangrijke factor, maar uiteindelijk is het vele malen belangrijker dat u een lange periode zorgeloos uw clienten kunt bedienen met veilige transferhulpmiddelen.

Conec Care is heel trots op het dealerschap van United Care. De Wendy, de James en de Bea zijn een begrip in Nederland en onovertroffen als het om duurzaamheid en betrouwbaarheid gaat. Uiteraard zijn we heel blij deze producten te mogen leveren. Maar dat betekent niet dat er geen goede alternatieven zijn en dat u altijd het beste uit bent met deze bekende producten. De Quick Raiser actieve liften van Molift zijn heel comfortabel en goed. De Poweo 200 is een prima alternatief als passieve tillift met elektrisch kanteljuk. Graag spreken we met u af om te kijken welke mogelijkheden het beste bij uw organisatie past.

Manuele transferhulpmiddelen zijn er in vele soorten. Conec Care heeft toegang tot een groot assortiment manuele transferproducten van o.a. United Care, Etac en Scaleo. 

 

 

Vraag ook naar de transportstoel Care2go van Tekvor Care. Heel comfortabel en duurzaam, met een hele aantrekkelijke prijs.

Bel direct +31854899400

Wij helpen u met het vinden van uw professionele zorghulpmiddelen.  U kunt bij ons terecht voor koop en huur.

Laagdrempelig, flexibel, snel en heel betaalbaar. Helpen bij het oplossen van problemen zit in onze natuur. En liever vandaag dan morgen.

Jos Janssen en Joel Ruiz

Bedden en anti-decubitus

Onze eerste producten waren hoog-laagbedden en inmiddels heeft Conec Care al meer dan 15 jaar ervaring met bedden en matrassen. Er zijn zoveel verschillende soorten en merken dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar we hoeven de keuze bij dit product ook niet ingewikkelder te maken dan het is. Belangrijk zijn:

  • stabiliteit en duurzaamheid
  • de gewenste functies biedend
  • economisch in prijs

De bedden die Conec Care levert voldoen hier ruimschoots aan. Wij hebben een groot assortiment standaard en luxe zorgbedden, extra lage bedden, bedden voor obese cliënten. 

 

Het ligcomfort wordt bepaald door het matras, niet door het bed. Een goed matras in de zorg moet de volgende kwaliteiten bezitten

  • voldoende druk verdelende eigenschappen
  • ventileren
  • ondoordringbaar voor vocht en vloeistoffen
  • goed ligcomfort passend bij het gewicht van de gebruiker

Onze anti-decubitus matrassen hebben minimaal een goedkeuring voor graad 2 EPUAP*. Dat is voldoende voor decubitus preventie.

Bij bestaande decubitus wonden is een curatief matras nodig. Veelal wordt er gekozen voor een wisseldrukmatras. Conec Care maakt hierbij gebruik van de producten van AKS. Een prima product met een goedkeuring voor graad 4 EPUAP.

Heeft u liever geen pomp maar wel een goedkeuring tot graad 4 EPUAP?  Wij bieden ook schuimmatrassen die aan uw eisen voldoen. Zonder pomp, zonder stroomkosten, zonder geluid!

*EPUAP = European Pressure Ulcer Advisory Panel

 

In de spotlight:

Bent u op zoek naar een eersteklas weegstoel? Dit fantastische product van Scaleo is uiteraard accuraat met een weging, maar daarnaast uiterst comfortabel voor de cliënt, zeker ook als deze wat zwaarder is.  Een prachtig product gefabriceerd in Frankrijk en qua duurzaamheid en zitcomfort, niet te vergelijken met de alternatieven in de markt.

Lees verder  …

Hygiëne en weegapparatuur

 

Zoekt u een professionele oplossing voor het wassen en wegen van uw cliënten, dan kunt u prima bij conec Care terecht.

Met de toilet/douchestoelen van United Care en Etac bieden wij u de top van de markt. Heeft u liever producten van Lopital, geen probleem. Zoekt u een goedkoper alternatief, dan is dat mogelijk.

Douchebrancards leveren wij van United Care en Scaleo Medical, met wederom een mogelijkheid uit te wijken naar Lopital of een goedkoper alternatief.

Wij zijn een fan van de weegstoel van Scaleo Medical, maar kunnen ook alternatieven bieden die lager in prijs zijn. Naast weegstoelen kunnen wij een ruim assortiment medische en laboratorium weegschalen leveren.

 

Wilt u graag huren?

 

Als huren beter bij uw organisatie past dan kopen, dan bent u bij Conec Care aan het juiste adres. Wij verhuurden al hulpmiddelen voor we ze verkochten en kunnen (bijna) alle producten in ons assortiment ook op basis van een huurcontract leveren. De bijzondere producten op basis van een langere huurtermijn, basisproducten ook met korte termijnen. 

Tillift elektrisch kanteljuk

De Scaleo Poweo 200 met electrisch kanteljuk, een licht te bedienen krachtpatser.. Zeer comfortabel voor client en zorgverlener. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Molift Quick Raiser 2

De Molift Quick Raiser 2 wordt geroemd om haar comfortabele transferbeweging die meer natuurlijk is dan de meeste alternatieven op de markt. Huurprijs en voorwaarden op aanvraag.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen waarin ons huurassortiment (nog) niet voorziet?  Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt. Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg