fbpx

passieve liften

voor een professionele omgeving

verkoop en verhuur van passieve liften

voor consument en professional

United Care

Het topsegment in ons assortiment. De Wendy is de professionele roterende passieve tillift. Wenst u een transerende tillift, dan is de Quinty het meest geschikt. Voor de thuiszorg is de Tilly beschikbaar. Stuk voor stuk topliften die u jarenlang probleemloos van dienst zullen zijn. 

Scaleo

Scaleo is een Franse fabrikant met een mooi programma aan passieve tilliften, zowel met als zonder elektrisch kanteljuk en met of zonder geïntegreerde weegunit. Een fantastisch alternatief voor de bekende merken en ook nog eens een stuk goedkoper. 

Molift

Molift heeft een interessant programma passieve liften voor de professionele omgeving.  Het is mogelijk een lift te vinden tot een capaciteit van 300kg!  En dat met een eigen gewicht van minder dan 40kg. Helaas is een elektrisch kanteljuk niet mogelijk.  

Betrouwbare krachtpatsers!

 

Als u op zoek bent naar een geschikte passieve lift voor instelling of thuis, heeft u veel te veel opties om uit te kiezen. Dat maakt uw zoektocht erg lastig. Conec Care heeft alvast een selectie voor u gemaakt en bieden u enkele goede opties. 

In het topsegment leveren wij de producten van United Care. Een hoge initiële investering, maar gegarandeerd een probleemarm product voor vele jaren. Een gebruiksduur van 15 jaar of meer is geen uitzondering. Als u de voorkeur heeft voor een wat lagere initiële investering, dan zijn de producten van Scaleo en Molift een prima alternatief. 

Conec Care denkt graag met u mee en samen kijken we wat uw beste optie is. Dat is voor iedereen weer net even anders. En uiteraard kunnen we u volledig ontzorgen met onderhoud en keuring. 

 

Elektrisch kanteljuk?

 

In Nederland wordt veel gevraagd naar liften met een elektrisch kanteljuk. Conec Care heeft 2 opties, United Care en Scaleo. Beide hebben voor en nadelen en de keuze is dan ook een persoonlijke.

Het grote voordeel van een elektrisch kanteljuk in het algemeen, is dat de zorgverlener in staat is de patient heel precies te positioneren zonder gebruik van spierkracht. Vaak is de keuze voor een elektrisch kanteljuk dan ook ingegeven door zorg voor de zorgverlener. Maar het is uiteraard ook zinvol voor patiënten, met name voor hen die weinig rompstabiliteit hebben. Het geeft een groot gevoel van veiligheid en comfort.

Met een elektrisch kanteljuk wordt een lift wel aanzienlijk duurder. Enerzijds vanwege de prijs van dit juk, maar ook omdat de hele lift meestal zwaarder is uitgevoerd.

 

Budgetoplossing 

Als uw budget beperkt is en degelijkheid en eenvoud zijn belangrijker dan luxe, dan is AKS zeker een optie voor u. Wij kiezen dan het liefste voor de XL varianten, vanwege de betere elektronica (Linak) en de verbeterde wielen. Simpel maar doeltreffend!

De liften van AKS zijn marktleider in de Duitse thuiszorg en bieden een geweldige prijs – kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn ze inklapbaar voor eenvoudige opslag of gebruik op lokatie. Wij adviseren de liften van AKS vooral bij minder complexe transferbehoeften.

De Molift Mover 300 kan niet alleen tot maximaal 300kg heffen, maar kan ook uitgerust worden met armsteunen voor looptraining.

Obese transfers

 

Het tillen van Obese Patiënten vraagt om de selectie van speciale tilliften en tilbanden. In de meeste gevallen kunt u wel uit de voeten met een lift die 180kg kan heffen, maar u moet er altijd rekening mee houden dat iemand zwaarder is dan dat. United Care kan tot 230kg heffen, Molift heeft een optie tot 300kg. Als u uitkijkt naar een lift voor dergelijk zware personen, neem dan contact op, we denken graag met u mee.

In dit segment is het belangrijk dat de constructie zo is, dat ondanks het hoge gewicht de lift soepel kan manoeuvreren. Denk ook aan een elektrische spreiding van de poten en indien mogelijk een elektrisch kanteljuk voor goed positioneren. Het voorkomen van gezondheidsproblemen van zorgverleners is bij deze doelgroep extra aan de orde. Alleen de capaciteit van de lift is uiteindelijk niet het belangrijkste aspect van een goede keuze.