Moving Life ATTO

voor iedereen die verder wil lopen dan je benen je toestaan.

Ik wil je hierbij laten weten wat mijn ervaringen met de ATTO inklapbare scootmobiel zijn. Ik vind hem een geweldige aanwinst voor mijn loopbeperking. Rijdt fijn, stuurt prima (kleine draaicirkel), accu laadt snel op , aandrijving is uitstekend. Daarnaast is het ontwerp schitterend, stijlvol en elegant en ik krijg dan ook veel complimenten van allerlei mensen.

Kortom zeer tevreden met de ATTO.

Ik rij nu vier maanden op de atto en kom nu overal, stedenbezoek, musea, supermarkt, zelfs een complete Rijn-riviercruise met landexcursies er mee afgelegd. Ineens is het leven niet meer beperkt tot de woonkamer thuis met de TV als venster op de wereld. Het voertuig volgt je overal waar je gaat en neemt vele hindernissen: geen lift maar wel een roltrap? Je klapt hem even in en sleept het als een rolkoffertje omhoog. Het is geen rolstoel, het is geen scooter, het is de ATTO, een nieuw beleven van mobiliteit.

Moving Life’s ATTO

Deze opvouwbare scootmobiel is een wonder van transformatie; en alles binnen enkele seconden

Open is ATTO een hele comfortabele scootmobiel, ontworpen voor mensen met een jonge geest

Ingeklapt is ATTO een compacte rolkoffer die je eenvoudig volgt waar je ook heen gaat

Gesplitst is ATTO eenvoudig te hanteren en dragen. Het past zelfs in een bagagevak van een vliegtuig

“Ik gebruik al vele jaren scootmobielen. 4 jaar geleden besloot ik dat ik voor mezelf iets anders wilde ontwerpen. Benen, of een vervanging van benen. Ik besloot dat ik iets beters wilde dan de scootmobielen op de markt. Iets dat met je meegaat waar je ook heengaat.” Nino Ransenberg

Het verhaal van Moving Life begint met een groep mensen die geloven dat mobiliteit essentieel is voor het leven van mensen. En dat alles op alles gezet moet worden mobiliteit te behouden. Deze mensen besloten een betere oplossing voor mobiliteit te creëren, dan de bestaande oplossingen, door twee pijnlijke problemen waar mensen met mobiliteitsproblemen mee te maken hebben op te lossen.

ATTO, opvouwbare scootmobiel voor alle leeftijden

ATTO is een opvouwbare scootmobiel, ontwikkeld voor mensen die merken dat hun onafhankelijkheid in het geding komt door hun medische situatie. Het geeft hen een betere oplossing voor hun mobiliteit, welke leeftijd ze ook hebben. ATTO is functioneel en ziet er modern en fris uit. Het geeft de gebruiker vrijheid daarheen te gaan waar hij of zij wil, te kiezen wanneer te rijden en wanneer te lopen.

N

Begeleid je familie op een lange wandeling met ATTO

N

Laat je hond uit met ATTO

N

Gebruik je ATTO om te winkelen

N

Gebruik ATTO in het openbaar vervoer voor je woon-werkverkeer

N

Ga naar school met ATTO en gebruik het ook binnen

N

Gebruik je ATTO op een vakantie of lang weekend

N

Ga met ATTO naar je favoriete restaurant of cafe

ATTO

Ontworpen om de beste opvouwbare scootmobiel van de wereld te zijn!

ATTO tilt mobiliteit naar een nieuwe standaard

Zo klein, zo licht, zo veelzijdig en toch zo comfortabel en stijlvol. ATTO is uniek en je zult van elke minuut ermee genieten. ATTO is een echte ‘freedomscooter’!

N

Klein, licht en stijlvol

Ingeklapt heeft ATTO de afmetingen van een rolkoffer dat je mee neemt in het vliegtuig. Het totale gewicht is 30kg en je kunt ATTO eenvoudig tillen door hem in 2 delen te splitsen. Zowel ingeklapt als uitgeklapt ziet ATTO er geweldig uit en is stijlvol.

N

Veelzijdig

Klap ATTO in voor eenvoudige opslag, gebruik het als een rolkoffertje. Splits het in 2 gemakkelijk te dragen delen (of eigenlijk 3 als je de batterij er uit haalt). Klap het uit tot een volwaardige scootmobiel. Inklappen, splitsen en uitklappen doe je heel eenvoudig en in enkele seconden.

N

Comfortabel

ATTO is nooit een compromis. Dankzij de brede basis van 56cm, zijn comfortabele en ergonomische zitje en de diverse instellingsmogelijkheden geeft het je een heel comfortabele en veilige gevoel.

Behoefte aan extra vrijheid?

Vraag naar een gratis demonstratie en bel +31 85 48 99 400

of stuur een bericht

[caldera_form id="CF59ce65377762b"]

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg