Moving Life ATTO

ideaal voor op reis

 

De Atto opvouwbare scootmobiel is de beste opvouwbare scootmobiel in de markt. In 10 seconden klapt u de Atto uit tot een volwaardige scootmobiel. In de trolley mode is hij gemakklelijk handelbaar en hij is te splitsen in twee hanteerbare delen. Deze lichtgewicht scootmobiel is ideaal voor op reis, u neemt hem zelfs mee in het vliegtuig!

Atto-inklapbare-scootmobiel

Meest praktische opvouwbare scootmobiel

verkoop en verhuur

atto-opvouwbare-scootmobiel-in-trolly-mode

'trolley mode'

U klapt ATTO in 10 seconden in. ATTO verandert dan in een  heel compact en gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen koffertje. U trekt ATTO eenvoudig achter u aan. En hij past in elke hoek of auto. 

Moving-Life-Atto-gebruiksklaar

gebruiksklaar

Met wat oefenen klapt u ATTO binnen 10 seconden uit en heeft u de beschikking over een volwaardige scootmobiel waar u lekker de benen op kunt uitstrekken voor meer comfort.

Atto-scootmobiel-gesplitst-in-twee-delen

gesplitst

Als ATTO te zwaar is om te tillen, dan splitst u hem in een handomdraai in 2 hanteerbare delen.  En net zo gemakkelijk zet u het geheel weer in elkaar voor gebruik. Heel uniek en praktisch! 

Mooie bijpassende accessoires voor uw Moving Life Atto

 

Een ATTO is op zichzelf al een prachtig product en heel goed bruikbaar zonder enig accessoire. Maar de markt bleef vragen om aanvullingen. Met trots presenteren we een complete lijn accessoires.

Een praktische en prachtige flight kit voor extra bescherming, een extra grote batterij voor meer actieradius en toch goedgekeurd voor in het vliegtuig, een comfortabel zitkussen voor de lange ritten.

Een mooie lijn tassen om in stijl je spullen mee te nemen. Een rugzak, een pouch voor de kleine zaken en een handige mand onder het zitje met geintegreerd kussen.

Enkele praktische aanvullingen zoals een telefoonhouder, internationale kabelset voor de globetrotters, linkerhand bediening, armsteunen, krukhouders en uiteraard een standaard reservebatterij.

Waarom een ATTO scootmobiel?

Omdat u met ATTO zelfstandig kunt reizen

Het is niet meer nodig uw trip tot in detail voor te bereiden en hulptroepen in te schakelen. De complete bediening is eenvoudig en intutief door de meeste mensen zelf te doen.

Omdat u ATTO eenvoudig meeneemt in elk voertuig

ATTO is zo klein op te vouwen, dat u hem in elke auto, trein, bus, boot en zelfs in het vliegtuig meeneemt. en als ATTO te zwaar is, splitst u hem eenvoudig in 2 lichtere delen.

Omdat ATTO heel stevig en duurzaam is

ATTO is samengesteld met in eigen huis ontworpen componenten van hoge kwaliteit. Dat maakt de ATTO duurzaam en onderhoudsvriendelijk!

Omdat ATTO een genot is om naar te kijken

Het oog wil ook wat en ATTO is gewoon leuk om naar te kijken. Als je langskomt met een ATTO, wordt je nagekeken met een glimlach, en waarschijnlijk vaak gevraagd hoe je aan dat leuke karretje komt

Atto-opvouwbare-scootmobiel-voor-iedereen
Atto-opvouwbare-scootmobiel

Kies voor vrijheid met ATTO  

De visie van de ontwerpers van ATTO was gericht op het ontwikkelen van een scootmobiel die niet alleen bijzonder praktisch is, maar er ook nog eens mooi uitziet. Daarmee is ATTO een aantrekkelijke optie voor jong en oud, man en vrouw. 

ATTO is een scootmobiel die u instaat stelt in vrijheid er op uit te trekken. Niet alleen rondom uw huis, maar waar u maar wilt. Daarom noemen we ATTO ook wel freedomscooter. Kijk op onze gespecialiseerde website voor meer informatie.

huur-een-atto-opvouwbare-scootmobiel

Huur een Atto opvouwbare scootmobiel 

Soms is uw behoefte aan een opvouwbare scootmobiel slechts tijdelijk, bijvoorbeeld voor een vakantie of blessure. Soms wilt u uw nieuwe scootmobiel eerst goed aan de tand voelen voordat u tot aankoop overgaat. In dat geval is het huren van een Atto scootmobiel ideaal.

Conec Care verhuurt ATTO per week of per maand. Langere periodes kunnen uiteraard ook, op speciaal verzoek.

Uw huur ATTO is WA verzekerd binnen Europa.