fbpx

Inogen zuurstofconcentrator

voor meer vrijheid

Inogen-one-zuurstofconcentrator

Neem je vrijheid met Inogen One

verkoop en verhuur

Inogen-one-g4

de kleinste en lichtste Inogen

Inogen One G4 is de kleinste en lichtste draagbare optie. Het is de ideale oplossing wanneer gewicht en formaat belangrijker zijn dan de levensduur van de batterij en de hoeveelheid zuurstof.

Inogen-One-G3-zuurstofconcentrator

de meest gerenommeerde Inogen

Inogen One G3 is voor bijna iedereen de beste optie. De G3 is klein en licht en heeft de batterij gaat lang mee, dus zeer praktisch in gebruik. de G3 heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen.

Inogen-G5-zuurstofconcentrator

de nieuwe en verbeterde Inogen

Inogen One G5 biedt u de nieuwste technologie en verbeteringen. De G5 is een beetje lichter dan de G3, heeft 6 instellingen in plaats van 5, met een hogere maximale zuurstofproductie en een langere levensduur van de batterij. 

Een doorbraak in continu flow zuurstofvoorziening

 

Met een gewicht van slechts 8,2 kg is de Inogen at Home zuurstofconcentrator de kleinste en lichtste concentrator voor thuis die beschikbaar is. Het is ongeveer 6 kg lichter dan zijn naaste concurrent en is stiller dan een koelkast. De Inogen at Home verbruikt minder elektriciteit, zodat u tot €250 per jaar kunt besparen. De slanke en compacte vorm is zo ontworpen om onopvallend te zijn en gemakkelijk te vervoeren. Zo kunt u de Inogen at Home ook eenvoudig inzetten in camper, vakantiehuis of hotel.

Met zijn 3-knops bediening is dit apparaat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Voor een lange levensduur hoeft u niets meer te doen dan de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek af te nemen. Ook moet het deeltjesfilter aan de zijkant van het apparaat wekelijks worden verwijderd en gereinigd; het beste gebruikt u een mild vaatwasmiddel en kraanwater om het uit te spoelen. Dit eenvoudige, probleemloze onderhoud zal ervoor zorgen dat uw machine soepel blijft werken.

Waarom een Inogen zuurstofconcentrator?

Z

Het levert u zuurstof waar u het ook nodig heeft

Inogen One zuurstofconcentrators zijn klein en licht, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen
Z

Het levert u zuurstof wanneer u het nodig heeft

Inogen One zuurstofconcentrators zijn zeer zuinig en de batterij gaat uren mee. Met een reservebatterij gaat u zelfs nog verder
Z

Omdat je het 24/7 gebruiken kunt

Inogen One zuurstofconcentrators kunnen worden gebruikt tijdens het opladen, ook in de auto met de extra autolaadkabel. Op deze manier heeft u altijd een volle batterij wanneeru er op uit trekt
Z

het is geschikt om te vliegen met elke luchtvaartmaatschappij die u wilt

Inogen One zuurstof concentrators zijn FAA goedgekeurd dus u kunt deze mee nemen en in elk vliegtuig gebruiken.

Kies voor vrijheid met Inogen  

 

De visie van Inogen is dat mensen die afhankelijk zijn van zuurstoftherapie zoveel mogelijk hun vrijheid moeten kunnen bewaren. Vandaar de keuze voor klein en licht in combinatie met betrouwbaar en krachtig. Met dat concept is Inogen in het draagbare segment marktleider en bepalen zij de trends. Ook in de continue flow zuurstofvoorziening is Inogen baanbrekend met de Inogen at Home. 

Alle apparatuur van Inogen is duurzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn alle apparaten eenvoudig zelf te onderhouden. Als u er voor zorgt dat u het apparaat en de grove deeltjesfilter schoon houdt, kunt u lange tijd zonder verder onderhoud gebruik maken van uw zuurstofconcentrator. Periodiek vervangt u zelf eenvoudig filters en kolommen. Een technicus is alleen nodig bij problemen. Wilt u meer weten? 

ook te huur 

Soms is uw behoefte aan een zuurstofconcentrator slechts tijdelijk, bijvoorbeeld voor een vakantie. Soms wilt u uw nieuwe zuurstofconcentrtor eerst goed aan de tand voelen voordat u tot aankoop overgaat. In dat geval is huren ideaal.

Conec Care verhuurt Inogen apparatuur per week of per maand. Langere periodes kunnen uiteraard ook, op speciaal verzoek.