Financiering

Wat zijn uw mogelijkheden?
Zelf financieren

ATTO kost momenteel €3250  (de prijs varieert wat als gevolg van de bewegingen in de markt). Geen kleinigheid, hoewel we absoluut overtuigd zijn dat de ATTO deze investering waard is. Daarvoor krijgt u de meest geavanceerde opvouwbare scootmobiel die momenteel op de markt te verkrijgen is. Ontworpen en geproduceerd met duurzaamheid, comfort en stijl in gedachte. En dit bedrag is inclusief BTW, bezorging en eventuele demonstratie.

Als u gaat vergelijken, dan zult u vele alternatieven vinden die voor een lagere prijs te koop zijn. Daarover gaan we niet in discussie, dat is een feit. Maar kunt u er op vertrouwen dat deze alternatieven dezelfde kwaliteit en comfort bieden als ATTO? Wij zijn er van overtuigd dat geen enkele opvouwbare scootmobiel op de markt kan wedijveren met ATTO. Niet als het gaat om gebruiksgemak, niet als het gaat om comfort en niet als het gaat om duurzaamheid en stijl.

Indien u moeite heeft €3250 vrij te maken voor het aanschaffen van uw ATTO zijn er enkele mogelijkheden. Ten eerste kunt u een lening afsluiten bij de bank. De rente is laag momenteel, dus de kosten van de lening zijn beperkt, maar komt wel boven op de aanschafprijs van ATTO. Wij kunnen deze lening helaas niet voor u bezorgen. Bij Conec Care kunt u de ATTO wel aanschaffen middels huurkoop en u kunt een ATTO huren bij ons.

Huurkoop

Huurkoop is een constructie waar u maandelijks een betaling doet voor de aankoop van uw ATTO, maar waar de ATTO ons eigendom blijft tot u het geheel betaald heeft. Uiteraard heeft u wel vanaf het begin het gebruiksrecht.

U start met een aanbetaling en daarna betaald u een maandelijkse termijn. U heeft betalingsverplichtingen tot het einde van de looptijd en u heeft zorgplicht voor uw ATTO. Wel kunt u zonder boete vervroegd aflossen als u dat wenst. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan een huurkoop constructie, maar die kosten zijn beperkt.

Ons uitgangspunt is een aanbetaling van ongeveer 50% en een looptijd van 12 maanden. Maar uiteraard kijken we naar de situatie bij het afstemmen van een exacte overeenkomst. Wel moet u er rekening mee houden dat bij het verlagen van de aanbetaling en het verlengen van de looptijd, de kosten ook toenemen. een voorbeeld:

12 maanden huurkoop

Uitgaande van de adviesprijs van €3250, betaald u voor het ingaan van het contract een aanbetaling van €1620 plus de eerste termijn van €140. Daarna betaald u nog 11 maanden €140 per maand. In totaal heeft u dan na 12 maanden €3300 betaald. Uw extra kosten in dit voorbeeld zijn beperkt tot €50. 

Vraagt u gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Huren

Huren is vooral geschikt indien u een mogelijkheid zoekt de ATTO een beperkte tijd te kunnen gebruiken. Een vakantie, een revalidatie of ter overbrugging bijvoorbeeld. Conec Care heeft 3 huurtarieven :

 

  • Voor kortere periodes, een vakantie bijvoorbeeld, huurt u tegen een tarief van €150 per week
  • Huurt u voor 1 of 2 maanden dan is het maandtarief €500
  • Vanaf 3 maanden is uw maandtarief €400 
  • Bij huur wordt naast de huurprijs ook een vergoeding voor de bezorging berekend
  • Bij gebruik in Europa buiten Nederland rekenen wij €35 per boeking voor de Europese WA dekking
  • Borg €500

 

Indien u vanuit een huurovereenkomst besluit een ATTO te kopen, dan hebben wij een aantrekkelijke kortingsregeling. Bij een korte huurperiode tot 1 maand krijgt u 100% van de huurprijs als korting retour. Bij een langere huurperiode  is de korting 50% van de betaalde huurprijs. De betaalde vergoeding voor bezorging kunnen we helaas niet verrekenen.

 

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg