Financiering

Wat zijn uw mogelijkheden?

Zelf financieren

Een Inogen One G3 kost vanaf bijna €3000. Geen kleinigheid, hoewel we absoluut overtuigd zijn dat de Inogen One deze investering waard is. Daarvoor krijgt u de meest betrouwbare draagbare zuurstofconcentrator die momenteel op de markt te verkrijgen is. Ontworpen en geproduceerd met betrouwbaarheid en gebruiksgemak in gedachte. En dit bedrag is inclusief BTW, bezorging en 3 jaar wereldwijde garantie. Onze prijzen horen bij de laagste in Europa. 

Toch kan het zijn dat u moeite heeft zo maar zoveel geld vrij te maken voor deze aanschaf. In dat geval kunt u bij Conec Care de Inogen One aanschaffen middels huurkoop of u kunt een Inogen One huren.

Huurkoop

Huurkoop is een constructie waar u maandelijks een betaling doet voor de aankoop van uw Inogen One, maar waar de draagbare zuurstofconcentrator  ons eigendom blijft tot u het geheel betaald heeft. Uiteraard heeft u wel vanaf het begin het gebruiksrecht.

U start met een aanbetaling en daarna betaald u een maandelijkse termijn. U heeft betalingsverplichtingen tot het einde van de looptijd en u heeft zorgplicht voor uw Inogen. Wel kunt u zonder boete vervroegd aflossen als u dat wenst. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan een huurkoop constructie, maar die kosten zijn beperkt.

Ons uitgangspunt is een aanbetaling van ongeveer 50% en een looptijd van 12 maanden. Maar uiteraard kijken we naar de situatie bij het afstemmen van een exacte overeenkomst. Wel moet u er rekening mee houden dat bij het verlagen van de aanbetaling en het verlengen van de looptijd, de kosten ook toenemen. een voorbeeld:

12 maanden huurkoop

U betaald voor het ingaan van het contract een aanbetaling van €1450 plus de eerste termijn van €125. Daarna betaald u nog 11 maanden €125 per maand. In totaal heeft u dan na 12 maanden €2950 betaald. Uw extra kosten zijn beperkt tot €55 bij een koopprijs van €2895. 

Vraagt u gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Huren

Huren is vooral geschikt indien u een mogelijkheid zoekt de Inogen One een beperkte tijd te kunnen gebruiken. Vaak is dat een reis of vakantie. We Connect hanteert de volgende huurtartieven :

  • Voor kortere periodes, een vakantie bijvoorbeeld, huurt u vanaf €99 per week, te verlengen per dag
  • Langere huurtermijnen zijn op aanvraag
  • Bij huur wordt naast de huurprijs ook een vergoeding voor de bezorging berekent

Indien u vanuit een huurovereenkomst besluit een Inogen One te kopen, dan hebben wij een aantrekkelijke kortingsregeling. Bij een korte huurperiode tot een maand krijgt u 100% van de huurprijs als korting retour. Bij een langere huurperiode  is de korting 50% van de betaalde huurprijs. De betaalde vergoeding voor bezorging kunnen we helaas niet verrekenen.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg