Gratis demonstratie

Bij voorkeur aan huis in uw eigen omgeving

Gratis demonstratie

Bij voorkeur aan huis in uw eigen omgeving

ATTO

ATTO is zo eenvoudig te bedienen en in- en uit te klappen, dat een demonstratie eigenlijk overbodig is. Maar we bieden het aan, omdat het u helpt vertrouwt te raken aan het gebruik van ATTO en u leert alle ‘ins en outs’ kennen. Zo kunt u nog meer plezier beleven aan uw nieuwe ‘freedomscooter’. Natuurlijk helpt het ons om u over de streep te trekken als u nog twijfelt over de aankoop. Een laatste argument is dat het zo ontzettend leuk is om te doen en de verbazing te lezen op het gezicht van mensen die ATTO voor het eerst onder ogen krijgen.

Een bijzondere uitnodiging geld voor die mensen die denken dat zij niet in staat zijn ATTO in- en uit te klappen. Wat wij geleerd hebben is dat als je echt wilt, dan zijn er manieren te vinden om het ook voor u te laten werken.

Er zijn voorbeelden van mensen die het in- en uitklappen alleen zittend kunnen doen, of met 1 hand, of zelfs met behulp van een hulpmiddel. Het zwaarste element is het omhoog schuiven van het zitje. Daarvoor moet op een of andere manier 10kg omhoog geschoven worden. Het is een speciale uitdaging voor ons om samen met u te zoeken naar een manier die voor u passend is. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Waarom gratis?

U moet beseffen dat er heel wat komt kijken bij zo’n demonstratie.

  • We rijden naar u toe en dat kost brandstof en tijd
  • We nemen uitgebreid de tijd om u kennis te laten maken met de ATTO
  • We beantwoorden al uw vragen
  • Wij stellen een ATTO beschikbaar voor deze demonstratie en we kunnen dit exemplaar niet meer verkopen als nieuw
  • U heeft geen koopverplichting

Dat dit allemaal desondanks gratis is, ligt natuurlijk niet voor de hand. Toch staan we er op, want wij vinden ATTO zo bijzonder dat we mensen laagdrempelig kennis willen laten maken met ATTO.

Maar we vragen ook een tegenprestatie. Uiteraard kunnen we dit alleen doen als u serieus geinteresseerd bent in aankoop van een ATTO. Wij vertrouwen er op dat u geen misbruik maakt van ons vertrouwen en ons laat komen omdat het toch gratis is. Dat zou niet eerlijk zijn. We hadden ook een vergoeding kunnen afspreken en deze als korting bij aankoop weer kunnen verrekenen. Maar daarmee zouden we drempels opwerpen die we niet wenselijk achten. Dus nee, 100% gratis en 100% zonder koopverplichting. Mogen we dan aan u vragen daar met respect mee om te gaan?

 

Behoefte aan extra vrijheid?

Vraag naar een gratis demonstratie en bel +31 85 48 99 400

of stuur een bericht

[caldera_form id="CF59ce65377762b"]

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg