In het kort

Conec Care, voorheen We Connect,  is een bedrijf met korte lijnen. Ruime bereikbaarheid, snel handelen en een ‘no nonsens’ persoonlijke benadering is wat ons kenmerkt. Wij zijn gedreven om u te helpen met een goede betaalbare oplossing. Een relatief klein bedrijf waar persoonlijke service, kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Conec Care verkoopt en verhuurt zorghulpmiddelen voor de thuiszorg en de professionele markt. Wij zijn gevestigd in de regio Arnhem, maar we opereren landelijk en voor sommige producten zelfs Europees. Wij hebben geen groot magazijn, geen duur kantoorpand, geen showroom en ook geen flitsende brochures; dat houdt het eenvoudig en betaalbaar. Kantoortijden kennen wij niet. Of u op zaterdagavond belt of op dinsdagmiddag maakt ons niet uit.

Kortom, wij streven naar de hoogst mogelijke service met een betaalbaar product.

Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Bent u 
tevreden? Vertel het anderen!!

Jos Janssen en Joel Ruiz

Joel Ruiz

Op eigen kracht en met veel geduld en toewijding heb ik in Chili een succesvol bedrijf in zorghulpmiddelen gebouwd. Daar ben ik trots op. De kern van het succes is altijd beschikbaar zijn, goed luisteren naar de klant, snel reageren en geen overbodige regeltjes. Wat in Chili kan, kan ook in Nederland. En zo is Conec Care ontstaan.

Wat beweegt ons?

  • “Ik ben aangereden en  kan een bed krijgen via de thuiszorg. Maar het komt pas over 3 dagen. Kunt u me sneller helpen?”
  • “Thuis til ik mijn man met een tillift uit bed. Maar we willen zo graag op vakantie. Heeft u een mobiele tillift te huur?”
  • “Mijn moeder valt steeds uit bed. Binnenkort gebeurt er nog iets ergs. Heeft u iets daarvoor?”
  • “Ik zou zo graag mijn dochter bezoeken in Australië, maar ben afhankelijk van zuurstof. Heeft u een passende oplossing?”

Helpen bij het oplossen van problemen zit in onze natuur en bovenstaande vragen prikkelen ons om het beste uit ons te halen. Wij genieten van de opluchting in de ogen van deze mensen, na het snel oplossen van hun probleem.

Jos Janssen

Dat doen waar ik blij van word en trots op ben. Lekker veel variatie, samenwerken, betekenisvol zijn en bijdragen aan een betere wereld. Geen onzin verkopen. Zo is mijn aard. Mensen helpen en ondersteunen is mijn missie en tegelijkertijd een grote kwaliteit. Bij Conec Care komt dit allemaal samen.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg