Assortiment
Op reis met een beperking? Laat je niet belemmeren, kies voor een mobiele tillift.
Jos Janssen
Bij We Connect gunnen we iedereen een actief leven. Als je aangewezen bent op gebruik van een tillift, wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Kijk naar onze oplossingen!
Veel mensen die aangewezen zijn op het gebruik van een tillift, maken gebruik van een plafondlift. Heel praktisch in huis, maar wat doe je buiten je huis? Andere mensen hebben weliswaar een mobiele tillift, maar van een dergelijk formaat of bouw, dat even meenemen niet aan de orde is. We Connect heeft een aantal modellen geselecteerd, die gemakkelijk in te klappen en te vervoeren zijn. Dit is mogelijk met zowel actieve als passieve tilliften.
Poweo Urban

De mobiele tillift met de beste prijs – kwaliteit verhouding is de Passieve Scaleo Poweo Urban. Geschikt tot 150kg en zonder gereedschap heel eenvoudig en snel in te klappen en te vervoeren. Zodra de lift ingeklapt is en het 4-punts juk met een bandje vastgezet is, rijdt je zo met deze lift weg. Het pakvolume is 140x75x40cm en de complete lift weegt 36kg.

Vindt je de prijs te van de Poweo Urban nog te hoog, dan heeft AKS een goed alternatief in de vorm van de Mini Foldy. Een lagere prijs, maar ook veel eenvoudiger uitgevoerd en minder gemakkelijk in te klappen en te rollen. Wel is de AKS Mini Foldy kleiner dan de Poweo Urban; 125x65x30cm met hetzelfde gewicht.

“Ik had een mobiele tillift via de WMO, maar die mocht ik niet mee op vakantie nemen. Bovendien had ik een forse eigen bijdrage. Nu heb ik een eigen tillift en die schuift mijn partner zo achter in de auto voor een bezoekje en vakantie.”
In het actieve segment zijn de mogelijkheden beperkt. De meeste actieve liften kunnen wel gedemonteerd worden, maar niet eenvoudig ingeklapt. De AKS Mini Dualo Aktief kan dat wel en is daarmee een goede optie. Wel is het zo dat de aktieve beugel, de kniesteun en de voetenplank apart vervoert dienen te worden. Dit kan eventueel samen in en op een weekendtas met wieltjes bevestigd worden (zie foto).
AKS Mini Foldy
Basic passieve tillift; eenvoudig maar heel effectief en betaalbaar.
AKS Mini Dualo Actief
Basic actieve tillift; eenvoudig maar heel effectief en betaalbaar.
Transportmogelijkheid voor actieve beugel, knniesteun en voetenplank.
De mobiele tilliften van Scaleo en AKS zijn prima opties, zeker gezien hun prijs. Ben je echter een persoon die alleen het beste van het beste wilt, dan is er maar 1 optie: de Molift Smart 150.  Een aluminium passieve tillift van slechts 26kg, die zonder gereedschap heel eenvoudig in te klappen is tot een pakket van slechts 116×47,5×35,5cm. Bovendien kan de Molift Smart zelfstandig staan. Vraag naar de prijs!

Molift smart 150

Zonder twijfel de beste reislift op de markt

Molift Smart in transportstand
Molift Smart in de reistas
Molift Smart in reiskoffer
Zo zie je, er is keuze genoeg. Voor elke behoefte en elke portemonnee is er iets te vinden in het assortiment van We Connect. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op. Dat kan wanneer je maar wilt. We connect is altijd open en hanteert geen kantoor-uren. Wij zijn bereikbaar per telefoon, email, chat, skype en Messenger.
Bekijk ook onze overige artikelen:

hoog-laagbed huren

U huurt het beste bij We Connect. Een prachtig bed, goede service en soepele voorwaarden. En dat voor een prima prijs! en als het nodig is vandaag nog geleverd.

Mobiele zuurstofconcentrator

Bent u aangewezen op de toediening van zuurstof? Een mobiele zuurstofconcentrator huren kan fors bijdragen aan uw vakantieplezier.

Extra breed hoog laag bed

Maak kennis met ons assortiment van extra brede hoog laag bedden. Meer ruimte in bed draagt bij aan uw comfortbeleving. Al verkrijgbaar voor €1595!

Op reis met een mobiele tillift

Maak kennis met ons assortiment aan mobiele tilliften die geschikt zijn om mee te nemen op locatie. U kunt op reis met een actieve of passieve tillift.