Assortiment

Heb je zuurstoftherapie en wil je op vakantie? Huur een mobiele zuurstofconcentrator.

Jos Janssen

Als je afhankelijk bent van het toedienen van extra zuurstof, dan ga je niet gemakkelijk de deur uit, laat staan op vakantie. Een draagbare of mobiele zuurstofconcentrator huren is de uitkomst en betaalbaarder dan je denkt. We Connect verhuurt de Inogen One G3, de beste keuze op de markt. De Inogen One G3 geeft je je vrijheid terug en je kunt uren lang en zonder stress op pad. Een lange vlucht? Geen probleem, met wat extra batterijen vlieg je zo naar new Zealand. Heb je al een G3, maar niet genoeg batterijcapaciteit? Geen probleem, dan huur je toch 1 of meerdere batterijen?

Inogen One G3 in aktie

De Inogen One G3 wordt door velen gezien als de meest betrouwbare en beste mobiele zuurstofconcentrator op de markt. In mijn ogen heel terecht. Hij is klein en licht, de batterijen gaan erg lang mee, de bediening is heel eenvoudig en de Inogen One apparaten zijn uiterst betrouwbaar. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is de prijs. Niet iedereen is in staat een mobiele zuurstofconcentrator van deze klasse aan te schaffen.

Daarom biedt We Connect de mogelijkheid een Inogen One G3 snel en heel laagdrempelig te huren. Een huurprijs van €99 per week, een vaste vergoeding van €40 voor de verzending heen en terug en een borg van €1500 die binnen 5 werkdagen weer terug gestort wordt. U huurt alleen de weken dat u weg bent. Wij zorgen dat u op tijd het huurtoestel ontvangt en na afloop wordt hij weer opgehaald. En de extra tijd dat de G3 onderweg is, nemen wij voor onze rekening.

“Ik was deze vakantie met mijn G3 alles te doen wat ik maar wilde. En dat voor een prijs die gelijk was aan wat ik voorheen moest betalen voor zuurstof aan boord.”

Vliegen met zuurstof van de luchtvaartmaatschappij is een kostbare aangelegenheid. En het is maar een deel van de oplossing. Wat doet u onderweg en op de bestemming? U kunt ook een mobiele zuurstofconcentrator huren en u bent van deur tot deur verzekerd van voldoende zuurstof. Meestal vraagt de maatschappij een capaciteit van 150% van de vluchtduur. Bij een vlucht van 10 uur, heeft u dus 15 uur batterij capaciteit nodig. Op stand 2, een equivalent van 2 liter per minuut, heeft u met een Inogen One G3 dan 2 grote batterijen nodig voor deze vlucht. New Zealand kunt u bereiken met 4 grote batterijen.

Inogen One G3

2,2kg, 22x18x8cm, met draagtas, voeding en autolader

Eenvoudige en heldere bediening

Instelbaar in diverse talen, o.a. Nederlands

Batterijen in 2 maten

Kleine batterij 4 uur, grote batterij 8 uur (op stand 2)

De Inogen One G3 zit standaard in een handige en compacte schoudertas. Maar indien u echt u handen vrij wilt hebben kunt u kiezen voor een rugzak. De G3 past er precies in en een extra vak is beschikbaar voor een extra batterij en andere accessoires. Zo heeft u de beperkte last op de rug en valt het bijna niemand op dat u met extra zuurstof door het leven gaat.

Zo zie je, de Inogen One G3 huren is een uitkomst voor velen, misschien ook wel voor u of uw buitenlandse gasten. Voor nog geen €15 per dag krijgt u de vrijheid waar u naar verlangt en kunt u eindelijk weer met volle teugen genieten van uw zeer verdiende vakantie.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op. Dat kan wanneer je maar wilt. We Connect is altijd open en hanteert geen kantoor-uren. Wij zijn bereikbaar per telefoon, email, chat, skype en Messenger.

Bekijk ook onze overige artikelen:

hoog-laagbed huren

U huurt het beste bij We Connect. Een prachtig bed, goede service en soepele voorwaarden. En dat voor een prima prijs! en als het nodig is vandaag nog geleverd.

Mobiele zuurstofconcentrator

Bent u aangewezen op de toediening van zuurstof? Een mobiele zuurstofconcentrator huren kan fors bijdragen aan uw vakantieplezier.

Extra breed hoog laag bed

Maak kennis met ons assortiment van extra brede hoog laag bedden. Meer ruimte in bed draagt bij aan uw comfortbeleving. Al verkrijgbaar voor €1595!

Op reis met een mobiele tillift

Maak kennis met ons assortiment aan mobiele tilliften die geschikt zijn om mee te nemen op locatie. U kunt op reis met een actieve of passieve tillift.