Assortiment

En daarom kunt u het best een hoog-laagbed huren bij We connect!

Jos Janssen

U kunt op veel plaatsen een hoog-laagbed huren. Medipoint, Vegro en Welzorg zijn waarschijnlijk de meest bekende bedrijven. In dit artikel schets ik u enkele belangrijke verschillen tussen We Connect en de concurrentie. 

Veel mensen die aangewezen zijn op het gebruik van een hoog-laagbed zijn gebaat bij snelheid van handelen. Het wel of niet de beschikking hebben over een hoog-laagbed, kan van grote invloed zijn op het herstel, het comfort en de veiligheid van zorgvrager en zorgverlener. Meestal is er spoed.  Snelheid van handelen is een kwaliteit waar We Connect zich in belangrijke mate in onderscheid ten opzichte van de concurrentie. In de meeste gevallen kunnen we als het nodig is op dezelfde dag leveren, in ieder geval binnen 24 uur, ook ’s avonds, in het weekend en met Feestdagen. En dat in heel Nederland! Kijk maar eens wat onze klanten hierover zeggen.

Ons huurbed in actie bij een klant

Als je genoodzaakt bent een bed in de woonkamer te laten plaatsen, dan helpt het als het bed er goed uitziet. We Connect investeert extra in de houten panelen aan hoofd en voeteneinde. Zo krijgt het bed een warme uitstraling. Verder werken wij altijd met relatief nieuwe bedden. Geen gepiep en gekraak, geen afgeragde oude rommel. We Connect gunt haar klanten een positieve ervaring, ook als de omstandigheden lastig zijn.

We Connect rekent nooit de dag van bezorgen als huurdag. En als u in het ziekenhuis ligt of op reis bent, laten we de huur pas ingaan op de dag van thuiskomst. Soms plaatsen we het bed al voor de opname in het ziekenhuis. Dan heeft de patient het bed al gezien en weet dat alles in orde is. In ieder geval hoeft een patient nooit te wachten op de levering en kan bij thuiskomst direct in het bed verder herstellen.

Super service! We hadden plotseling met spoed een hoog-laag bed nodig voor mijn moeder in Delft. Rond 17.00 uur gebeld. Binnen 10 minuten was het geregeld en dezelfde avond stond het bed er al.

Meestal huren mensen een hoog-laagbed voor in de woonkamer, maar soms moet het de trap op. Bij We Connect maakt dat niet uit. Wij plaatsen het daar waar u wenst. Het bed kan in stukken vervoerd worden, dus ook de trap op en af. Het is fijn het van te voren te weten, zodat we er rekening mee kunnen houden, maar u betaald niet extra.

Soms komt het voor dat mensen besluiten een bed te kopen. Bij We Connect hebben we een hele aantrekkelijke kortingsregeling als u koopt uit huur. Dat kan uiteraard ook een bed uit ons verkoopassortiment zijn.  

Standaard huurbed

Fijne uitstraling, alle functies, zeer stabiel

Standaard huurbed  

Zo transporteren we ons huurbed. Het past door elke deur

120x220cm 300kg huurbed  

De meeste mensen hebben behoefte aan een standaard 90x200cm bed. Boven de 180cm lichaamslengte adviseren we een 90x220cm bed en die is bij We Connect bed ook (bijna) altijd op voorraad. Maar bij ons kunt u ook net zo gemakkelijk als een standaard bed, een bed huren van 120cm breed. Wij hebben 2 soorten, een eenvoudig bed van 120x200cm als u wat extra comfort wenst en een 120x220cm bed speciaal voor de hele grote en zware mensen onder ons. Lees hier meer over ons huurprogramma. 

Ecofit S plus special design

Ons huurbed is te koop in diverse houtdessins

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op. Dat kan wanneer je maar wilt. We Connect is altijd open en hanteert geen kantoor-uren. Wij zijn bereikbaar per telefoon, email, chat, skype en Messenger.

Bekijk ook onze overige artikelen:

hoog-laagbed huren

U huurt het beste bij We Connect. Een prachtig bed, goede service en soepele voorwaarden. En dat voor een prima prijs! en als het nodig is vandaag nog geleverd.

Mobiele zuurstofconcentrator

Bent u aangewezen op de toediening van zuurstof? Een mobiele zuurstofconcentrator huren kan fors bijdragen aan uw vakantieplezier.

Extra breed hoog laag bed

Maak kennis met ons assortiment van extra brede hoog laag bedden. Meer ruimte in bed draagt bij aan uw comfortbeleving. Al verkrijgbaar voor €1595!

Op reis met een mobiele tillift

Maak kennis met ons assortiment aan mobiele tilliften die geschikt zijn om mee te nemen op locatie. U kunt op reis met een actieve of passieve tillift.