Douchebrancards van Scaleo; betaalbare topklasse!

Soms is liggend gewassen en verzorgd worden prettiger of zelfs noodzakelijk. Wassen op bed is niet ideaal en belastend voor verzorgde en verzorgende. Een douchebrancard biedt in deze situaties een veilig en comfortabel alternatief. De zorgverlener kan comfortabel op hoogte werken, heeft meer bewegingsvrijheid en kan dichter bij de cliënt werken. De cliënt kan echt opgefrist worden en eventueel zelf een actievere rol spelen.

Doordat de Shado douchebrancards eenvoudig te verplaatsen zijn, kan het aantal transfers aanzienlijk verminderd worden. De douchebrancard kan op een gelijke hoogte naast het bed opgesteld worden. Daarna kan de cliënt met een relatief eenvoudige horizontale transfer op de douchebrancard geschoven worden en naar de gewenste locatie gereden voor de wasbeurt. De afvoerslang kan in of boven een afvoer naar keuze, geplaatst worden.

Het programma:

Voor kinderen

korter en smaller – 160/180 

Standaard 

180/200 – hydraulisch of elektrisch

Extra lang

200/240  – 24cm extra – voetbediening

Bariatrisch

240/350 – elektrisch – extra breed (350)

Verstelbaar in 4 delen

elektrisch – 200/240

Verstelbare rugsteun

hydraulisch – 200/400

Scaleo Medical bedenkt, ontwikkelt en produceert innovatieve producten op de gebieden van patiënten transfer en hygiëne, ademhalings- en medische weegapparatuur. Scaleo Medical is een onderdeel van Praxis Healthcare-group en is gevestigd in Montpellier.

Scaleo produceert in eigen fabriek in Frankrijk de tilliften, de weegsystemen en de douchebrancards uit ons programma. Verder is Scaleo  distributeur van de producten van Inogen.

Wij doen het onmogelijke, want iedereen doet al wat mogelijk is

Volg